"Veel sterkte!": Jeroen Meus overladen met steunbetuigingen na onverwacht overlijden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Veel sterkte!": Jeroen Meus overladen met steunbetuigingen na onverwacht overlijden

"Veel sterkte!": Jeroen Meus overladen met steunbetuigingen na onverwacht overlijden

Jeroen Meus is in diepe rouw. De ‘Dagelijkse Kost’-presentator moest afscheid nemen van iemand die hem nauw aan het hart ligt. Dat liet de tv-kok zojuist zelf weten via Instagram.

Op oudejaarsavond 2021 moest Jeroen Meus afscheid nemen van zijn broer Wim, die zijn lange strijd tegen darmkanker verloor. Wim werd amper 44. Om zijn verdriet een plaats te geven maakte de tv-kok begin dit jaar nog een programma, ‘Dagen zonder broer’, over rouwen. Maar nu is de 91-jarige Maria, die in het programma getuigde over het verlies van haar ouders en broer, helaas overleden.

Dat verlies heeft Jeroen Meus diep geraakt. “Rust zacht, lieve Maria”, schrijft de VRT-presentator op Instagram bij enkele foto’s met Maria. “Bedankt voor de wijze lessen en doe mijn lieve broer veel groetjes.” Het duurt niet lang voor Jeroens volgers hem massaal een hart onder de riem komen steken. “Veel sterkte, Jeroen. Ook aan haar familie”, “Goeie moed”, “Dikke knuffels”, “Mijn innige deelneming” en “Ze leeft verder in onze harten, zo'n wijze vrouw”, lezen we tussen de ontelbare hartjes. Ook Sergio Herman, Sofie Dumont, Sandra Bekkari en Britt Van Marsenille betuigen hun steun.

Populair

Laatste nieuws