Verhuis naar de VS op de planning? Kinderen van Kelly Pfaff verklappen meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verhuis naar de VS op de planning? Kinderen van Kelly Pfaff verklappen meer

Verhuis naar de VS op de planning? Kinderen van Kelly Pfaff verklappen meer

Het gezin van Kelly Pfaff en Sam Gooris schittert opnieuw op tv in het tweede seizoen van ‘Expeditie Gooris’. Hun twee kinderen, Shania en Kenji, vertellen nu meer over hun geweldige reis.

Eindelijk is het zover. We kunnen terug genieten van de knotsgekke avonturen van Kelly Pfaff, Sam Gooris en hun twee kinderen Shania en Kenji. Deze keer trokken ze opnieuw op roadtrip, maar nu wel in de Verenigde Staten. Zo bezochten ze verschillende plekken langs de Amerikaanse Westkust.

Een bijzondere ervaring voor het gezin, maar zouden Kenji en Shania definitief willen verhuizen naar de VS? “Hmm, ik heb altijd een American dream gehad”, geeft Shania eerlijk toe aan TV-Familie. “Als ik niet logisch of realistisch moest denken, zie ik mezelf nog wel een tijdje in New York wonen”, onthult ze. “Het enige spijtige is dat alles daar peperduur is”, aldus Shania.

Kenji is daarentegen nog niet overtuigd. “Ik woon graag in België”, zegt hij. “Als mijn ouders en de rest van de familie mee zouden verhuizen naar Amerika, zou ik wel mee emigreren”, bekent hij. “Maar in Vlaanderen is het eten niet alleen gezonder en lekkerder, ook onze gezondheidszorg is beter geregeld”, besluit de zoon van Kelly en Sam.

Populair

Laatste nieuws