Verloving van Natalia bijna helemaal in het honderd gelopen: dit is er gebeurd Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verloving van Natalia bijna helemaal in het honderd gelopen: dit is er gebeurd

Verloving van Natalia bijna helemaal in het honderd gelopen: dit is er gebeurd

Natalia is al enkele jaren gelukkig samen met haar vriend Frederik Binst. Meer nog, de zangeres mag zich binnenkort zelfs mevrouw Binst noemen. Een halfjaar geleden ging haar vriend voor haar op één knie in Jordanië. Maar dat moment was bijna volledig in de soep gelopen.

Natalia leeft al enkele maanden op een roze wolk. In november werd de Kempische zangeres na meer dan vier jaar ten huwelijk gevraagd door haar vriend, Frederik, in het prachtige Jordanië. Daar hadden ze net de Halve Marathon des Sables, een tocht van zo’n 70 kilometer door de snikhete woestijn, tot een goed einde gebracht.

Maar het scheelde geen haar of de verloving was niet goed afgelopen. Niet alles verliep namelijk volgens plan. Dat vertelt Natalia’s toekomstige echtgenoot bij Radio2. “We hebben samen deelgenomen aan de marathon. Ik had de verlovingsring moeten meesmokkelen in mijn rugzakje”, herinnert Frederik zich. Intussen had hij ook de geknipte locatie gevonden om de grote vraag te stellen.

Natalia wilde niet

“Ondertussen had ik ook een mooie locatie uitgezocht om haar na de marathon ten huwelijk te vragen en dat was bovenop een berg”, klinkt het. “Maar in eerste instantie wilde ze niet eens mee om de berg beklimmen, omdat ze zo moe was. Dus ik heb haar nog moeten overtuigen om mee te komen.” Gelukkig liet Natalia zich overhalen door haar vriend, iets wat ze zich zeker nooit zal beklagen. “Eindelijk was het moment daar en ben ik op mijn knieën gegaan”, aldus Frederik.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws