Véronique De Kock trekt opvallende outfit aan voor shoot: "Net een suikerspin" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Véronique De Kock trekt opvallende outfit aan voor shoot: "Net een suikerspin"

Véronique De Kock trekt opvallende outfit aan voor shoot: "Net een suikerspin"

Véronique De Kock verrast al haar volgers met enkele bijzondere foto's op Instagram. De ex-Miss België poseert voor de camera in een speciaal kleedje en haar volgers geven meteen hun ongezouten mening over de look.

Véronique De Kock is bekend geworden door haar deelname aan Miss België. In 1995 won ze die missverkiezing en meer dan 25 jaar later is ze nog steeds erg populair. Zopas schitterde ze ook nog in het derde seizoen van 'The Masked Singer'. Ze zat namelijk verscholen in het pak van Mummie en ze wist iedereen te imponeren met haar zangkunsten.

De ex-Miss België heeft ook een eigen kledingwinkel en webshop genaamd '1995 by Vero'. Op Instagram toont ze geregeld nieuwe kledingstukken aan al haar volgers en nu showt ze opnieuw een uniek stuk. Zo deelt ze enkele foto's waarop ze een bijzondere jurk draagt. "Ik voel me net een fee... of een suikerspin", schrijft Véronique erbij. "Ik hou van dit kleed", voegt ze er nog aan toe.

Voltreffer

Niet alleen het 'The Masked Singer'-gezicht is fan van de outfit, maar ook bij haar volgers valt die duidelijk in de smaak. Volgens hen ziet Véronique er fantastisch uit en dat laten ze maar al te graag aan haar weten. "Prachtig", "Gorgeous as always mamacita", "Wow", "Mooi", "Top" en "Pracht", klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws