Verschrikkelijk: moeder van Jeroom Snelders is overleden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verschrikkelijk: moeder van Jeroom Snelders is overleden

Verschrikkelijk: moeder van Jeroom Snelders is overleden

Play4 brengt hartverscheurend nieuws naar buiten over cartoonist Jeroom Snelders. Het 45-jarige tv-gezicht moest eerder deze week afscheid nemen van zijn moeder.

De zender Play4 heeft droevig nieuws te melden. De moeder van Jeroom Snelders is afgelopen maandag gestorven. Ze overleed na een kort gevecht tegen kanker. De zender maakt ook meteen bekend dat dit pijnlijke verlies geen gevolgen zal hebben voor het tv-programma ‘Boris’.

In de nieuwe reeks ‘Boris’ zal ook de moeder van Jeroom te zien zijn. In het programma maakt Jeroom, samen met Bockie De Repper en Jonas Geirnaert, de droomvakantie van zijn broer Boris. Ook de broer van de cartoonist overleed aan kanker. Op het einde van de roadtrip door Canada zal Jeroom de assen van zijn broer uitstrooien.

Vanaf woensdag 29 maart zal ‘Boris’ verschijnen op Streamz. Ook zal het programma uitgezonden worden op Play4. De eerste aflevering zal op die zender te zien zijn op woensdag 5 april.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws