"Vies beestje": Bart De Wever maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Vies beestje": Bart De Wever maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend

"Vies beestje": Bart De Wever maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend

Bart De Wever deed tijdens de paasvakantie niet zo'n aangename ontdekking, want de NVA-voorzitter ontdekte dat hij corona had. Nu, enkele weken na de besmetting, gaat het niet zo goed met hem. Op Instagram geeft hij zelf een update.

De eerste lockdown vond plaats in 2020, maar zo'n drie jaar geleden is het coronavirus nog niet volledig uitgeroeid. Nog steeds krijgen mensen het virus te pakken, zo ook Bart De Wever. Hij testte positief tijdens de paasvakantie. Op zijn Instagram onthult hij nu dat hij nog steeds last heeft van zijn luchtwegen.

"Het gaat momenteel niet zo goed met mij", schrijft hij onder een kiekje waarop hij laat zien dat hij in het ziekenhuis is voor verdere onderzoeken. "Sinds ik corona had tijdens de paasvakantie heb ik volgens mijn dokter 'de longen van een 70-jarige roker'. En helaas voel ik me ook zo", aldus de burgemeester van Antwerpen. "Hopelijk levert de CT-scan iets op waarmee ze me verder kunnen helpen", besluit Bart.

Steun

Zijn volgers wensen hem alvast veel goede moed toe. "Niet aangenaam, een vies beestje corona", "Spoedig herstel", "Veel sterkte, hopelijk kunnen ze u helpen en bent u vlug beter", "Even wat gas terugnemen en luister naar je lichaam", "Ai, klinkt niet zo best", "Hou je taai", "Neem op tijd je rust", "Duimen dat ze snel vinden wat er scheelt" en "Corona is echt niet te onderschatten, verzorg je goed", reageren zij onder meer.

13 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws