Viktor Verhulst deelt erg intiem moment met lief Sarah Puttemans: "Romanticus!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst deelt erg intiem moment met lief Sarah Puttemans: "Romanticus!"

Viktor Verhulst deelt erg intiem moment met lief Sarah Puttemans: "Romanticus!"

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans zijn net terug van hun citytripje New York. Op Instagram deelt Viktor enkele mooie beelden van deze reis en daar staat ook een intiem plaatje tussen.

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans vormen al meer dan twee jaar een koppel. Ondanks dat Sarah nog niet is opgedoken in ‘De Verhulstjes’, delen de twee steeds meer over hun relatie op sociale media. Zo plaatsten ze geregeld enkele leuke kiekjes op Instagram en dat doet Viktor nu opnieuw.

Zo blikt hij terug op de prachtige reis naar New York met een fotoreeks. “New York recap”, schrijft Viktor erbij. Met z’n tweetjes hebben ze de Big Apple verkend en dat levert verschillende leuke beelden op. Echter springt een bepaald plaatje direct in het oog. We krijgen Viktor en Sarah al kussend te zien voor de Brooklyn Bridge.

“Leukste trip dankzij jou”, reageert Sarah al snel. “Wie had dat gedacht dat jij een romanticus zou worden”, vraagt een volger zich af. “Topkoppel”, “Hoe schattig is dit”, “Heerlijk stel zijn jullie”, “Dit is cute”, “Genieten man”, "Toppers" en “Super leuke foto’s”, klinkt het ook nog in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws