Vlak voor de halve finale: Gustaph heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vlak voor de halve finale: Gustaph heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Vlak voor de halve finale: Gustaph heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Gustaph zal ons land deze avond vertegenwoordigen op de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. De zanger heeft nu ook nog wat te zeggen over zijn relatie met zijn man Roen. Zo praat hij in een nieuw interview openhartig over zijn kinderwens.

Gustaph zal vanavond het beste van zichzelf geven in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival in Liverpool. De 'Because of You'-zanger vertelt in een nieuw interview niet alleen meer over dit bijzondere avontuur, maar ook over zijn liefdesleven. "Ik ben acht jaar samen met mijn man, dit jaar zijn we vijf jaar getrouwd", vertelt hij aan Dag Allemaal.

In 2018 stapte hij dus met Roen in het huwelijksbootje en de twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Zullen ze de liefde ook bezegelen met een kindje? Gustaph onthult dat hij eigenlijk geen kinderwens heeft. "Mijn broer heeft ook geen kinderen. Maar mijn man heeft wel drie petekinderen en die hebben zo'n beetje die rol ingenomen", klinkt het.

Besef

Toch praten Gustaph en Roen er soms wel eens over. "Maar we beseffen allebei dat je veel plaats moet maken voor een kind, en dat is in het leven dat wij leiden niet evident", legt hij uit. "Als je het niet écht wilt, dan moet je er niet aan beginnen", bedenkt hij zich. "Ik ben 42, het kan nog altijd, maar ik denk niet dat het voor ons weggelegd zal zijn", besluit de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws