Vreselijk nieuws over stagiair die aangereden werd door 'The Jane'-chef Nick Bril Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vreselijk nieuws over stagiair die aangereden werd door 'The Jane'-chef Nick Bril

Vreselijk nieuws over stagiair die aangereden werd door 'The Jane'-chef Nick Bril

Op maandag 8 januari januari sloeg het noodlot toe bij het tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Sterrenchef Nick Bril (40) reed er na een personeelsfeestje zijn medewerker Joe Claridge (37) aan op de parking van het restaurant. Helaas is er nu ook geen goed nieuws te melden over het Britse slachtoffer.

Sous-chef Joe Claridge zou normaal gezien een maand stage lopen bij The Jane. Maar helaas liep het na een week helemaal mis. Rond 6 uur 's morgens verliet Nick Bril met zijn wagen de parking van The Jane om naar huis te vertrekken na een personeelsfeestje. Om van die parking te vertrekken, moet hij achteruit rijden. Daarbij rijdt hij over zijn stagiair, die al eerder op de grond zou gelegen hebben.

Inmiddels is ook geweten dat Nick Bril 1,67 promille alcohol in zijn bloed had op het moment van het ongeval. Helaas is Joe, vader van een zoontje, er ernstig aan toe. "De schade is enorm", vertelde zijn schoonzus eerder aan HLN.be.

Kritiek

"Er is schade aan zijn lever. Zijn milt, pancreas en een nier zijn weggenomen. Zijn arm is gebroken op verschillende plekken. Hij brak ook zijn elleboog, ribben, rug en voet. Hij is volledig afhankelijk van machines en ligt in coma", aldus zijn schoonzus. Ruim drie weken na het ongeval is zijn toestand nog altijd zeer kritiek. Zo vecht Joe nog steeds voor zijn leven. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws