Vrienden van Hugo Sigal maken zich grote zorgen over zijn gezondheid: "Gebroken” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vrienden van Hugo Sigal maken zich grote zorgen over zijn gezondheid: "Gebroken”

Vrienden van Hugo Sigal maken zich grote zorgen over zijn gezondheid: "Gebroken”

Eerder deze maand sloeg het noodlot toe. Nicole Josy, de vrouw van Hugo Sigal, overleed op 4 november op 76-jarige leeftijd. Sindsdien gaat het helemaal niet goed met Hugo.

Hugo Sigal blijft ontroostbaar achter na het trieste overlijden van zijn vrouw Nicole Josy. Zij overleed na een dodelijke val. Zijn beste vrienden Christel en Didier hebben zich de laatste weken ontfermd over hem. In een nieuw interview met Dag Allemaal vertellen ze daar nu meer over.

Na het trieste overlijden heeft Hugo enkele nachten bij Christel en Didier geslapen. “De drie dagen dat hij bij ons bleef slapen, waren z’n tranen niet te stoppen”, bekent Didier. “Tegenover dat verdriet sta je machteloos. Ik hoorde hem hier ’s nachts luid snikken in z’n bed”, vertelt Christel al snikkend.

Bovendien maken de twee vrienden zich ook zorgen over Hugo’s gezondheid. “Hugo is een gebroken man met een gebroken hart. Hij is veel vermagerd. Van verdriet, hé”, klinkt het. Toch weten ze zeker dat Hugo er terug bovenop zal geraken. “Hij mag zich niet laten gaan en in de put gaan zitten. Wij gaan er alles aan doen om hem te helpen”, besluiten ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws