Vriendin van Wout Bru is kapot van verdriet: "Nog nooit zoveel geweend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vriendin van Wout Bru is kapot van verdriet: "Nog nooit zoveel geweend"

Vriendin van Wout Bru is kapot van verdriet: "Nog nooit zoveel geweend"

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde kregen in november een tweede kindje. Enkele weken na de geboorte kreeg de kleine Beau een ernstige RSV-infectie. Daar vertellen de kersverse ouders nu meer over.

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hebben het de laatste maanden niet gemakkelijk gehad. Zo’n drie maanden geleden mochten ze hun tweede kindje verwelkomen, maar niet veel later sloeg het noodlot toe. “Drie weken na de bevalling begon ze vreemd te ademen, alsof ze geen lucht meer kreeg”, vertelt de papa aan Dag Allemaal.

Ze gingen meteen naar het ziekenhuis en daar kregen ze te horen dat Beau RSV had. “Emotioneel was het enorm zwaar”, geeft Natassia eerlijk toe. “Ik heb nog nooit zoveel geweend in mijn leven als toen. Ik belde veel met mijn mama en zij stelde me gerust, maar het enige wat ik kon denken, was dat ik Beau ging verliezen”, aldus de kersverse mama.

Beau heeft uiteindelijk vijf dagen op intensieve gelegen in het ziekenhuis van Brussel en ze is nu nog steeds aan het herstellen van de infectie. “Op zo’n moment besef je hoeveel geluk we hebben met de zorg in ons land”, zegt Natassia. “De artsen stonden dag en nacht klaar voor ons”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws