Vrijgezel Karen Damen onthult haar ideale man: "Als hij dat heeft, is de kans al groot dat ik verliefd word" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vrijgezel Karen Damen onthult haar ideale man: "Als hij dat heeft, is de kans al groot dat ik verliefd word"

Vrijgezel Karen Damen onthult haar ideale man: "Als hij dat heeft, is de kans al groot dat ik verliefd word"

Karen Damen is opnieuw vrijgezel na de scheiding met haar man Anthony Van der Wee. Ze is momenteel echter nog niet aan het daten.

"Totaal niet", zegt Karen in Story. "Via sociale media krijg ik we lveel berichtjes van mannen die met mij willen afspreken of zeggen dat ze verliefd op me zijn. Die aandacht streelt mijn ego wel, dat ga ik niet ontkennen. Zeker als het een man van 30 of 35 is, voel ik me enorm gevleid. Tot ik besef dat ik zijn moeder zou kunnen zijN. Maar ik moet geen toyboy hebben. Ach, het is gewoon leuk om te weten dat ik 'het' nog altijd heb."

Humor

Overigens weet Karen heel goed wat ze zoekt in een man. "Humor staat op nummer één. Hij moet me aan het lachen kunnen brengen. Als dat het geval is, dan is de kans al 60 procent dat ik verliefd word. Daarnaast wil ik ook een vrolijke, positieve en optimistische man. Het uiterlijk maakt me minder uit. Niet te afgeborsteld, hij mag wel wat nonchalant zijn. Maar wel verzorgd", klinkt het.

2 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws