VRT-nieuwsanker Riadh Bahri in diepe rouw: "Hij is overleden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

VRT-nieuwsanker Riadh Bahri in diepe rouw: "Hij is overleden"

VRT-nieuwsanker Riadh Bahri in diepe rouw: "Hij is overleden"

Riadh Bahri (35) heeft zeer droevig nieuws te melden. Het VRT-gezicht heeft namelijk zopas afscheid moeten nemen van zijn geliefde stiefvader.

"Vandaag ligt mijn hart in vele kleine stukjes. Onze vedet. Onze flamboyante, excentrieke, goedlachse stiefvader Eddy is overleden", schrijft Riadh Bahri op Instagram bij een foto waarop hij poseert met zijn stiefvader.

Blijkbaar was zijn stiefvader al een tijdje ziek. "Zijn euthanasie stond gepland voor volgende week. Hij belde me zondag. Zei met een kwinkslag: 'Praat ik met de beste journalist van de openbare omroep? Ah nee, wacht. Ik heb een afspraak met Martine Tanghe volgende week.' Zijn manier om te melden dat zijn datum definitief was gekozen."

Teddybeer met trompet

"Komend weekend gingen we 'het er nog eens goed van nemen'. Champagne. Eten. Veel eten. En afscheid nemen. Het afscheid is er nu ietsje vroeger. Onverwacht verwacht. De voorbije drie maanden brachten we veel tijd door. Altijd met de glimlach. Altijd met een glas in de hand. Altijd warm. Onze teddybeer met trompet vertrekt nu op een laatste eeuwige reis. Mijn hart ligt in vele kleine stukjes, maar het is gevuld met vele warme herinneringen. PS: dat van die beste journalist is natuurlijk schromelijk overdreven. Maar eigen kind, schoon kind? Toch ..."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws