Waagt Loredana binnenkort weer kans voor Songfestival? Zangeres hakt knoop door Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Waagt Loredana binnenkort weer kans voor Songfestival? Zangeres hakt knoop door

Waagt Loredana binnenkort weer kans voor Songfestival? Zangeres hakt knoop door

Intussen is het al ruim twee maanden geleden dat Gustaph naar het Songfestival gestemd werd. Loredana moest het helaas met de voorlaatste plaats doen. De zangeres wist het publiek en vakjury niet te overtuigen met haar 'You Lift Me Up', en dat was een bittere pil om te slikken.

“We hadden misschien wel gehoopt, maar nooit echt verwacht om te winnen”, reageerde Loredana’s echtgenoot Pat Krimson in Het Nieuwsblad. “Maar ik had wel wat meer respect van de vakjury verwacht. Als ik zie hoe Loredana gezongen heeft en hoe goed haar act in mekaar zat, vind ik het zeer onterecht. Dat komt hard binnen”, aldus de dj. Vooral ontgoocheling in de vakjury dus.

Bovendien waren er tijdens de ‘Eurosong 2023’-finale heel wat problemen met de televoting. “Toen Loredana moest zingen, kon niemand meer stemmen. Het systeem sloeg volledig tilt”, zegt Pat verontwaardigd in ‘Play Café’. Maar zijn wederhelft heeft de teleurstelling intussen verteerd. “De dag erna hebben we die bladzijde gewoon omgedraaid”, klinkt het. Loredana’s agenda voor dit jaar staat dan ook bomvol, onder andere met 2 Fabiola.

Het Songfestival daarentegen zal hoogstwaarschijnlijk geen deel meer uitmaken van haar toekomst. “Het was een ervaring rijker. We hebben gedaan wat wij wilden doen en de mensen hebben ons goed opgevangen”, gaat Loredana verder. Na hun twee mislukte pogingen, komt er dus geen derde keer. “Momenteel niet, nee. Als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”, beslist het duo. “Laat er alleszins maar een paar jaar over gaan.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws