Ward Kerremans onthult meer over relatie met Danira: "Zó elkaar leren kennen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ward Kerremans onthult meer over relatie met Danira: "Zó elkaar leren kennen"

Ward Kerremans onthult meer over relatie met Danira: "Zó elkaar leren kennen"

Ward Kerremans is intussen al zo’n vijf maanden samen met Danira Boukhriss Terkessidis. De acteur praat nu openhartig over hun romance en hij verklapt ook meteen hoe ze elkaar juist ontmoet hebben.

In oktober kwam er heuglijk nieuws naar buiten, want Ward Kerremans en Danira Boukhriss Terkessidis bevestigden toen dat ze een relatie hadden. Toch kregen we daarna niet meer veel van het koppeltje te zien op sociale media. Tot vorige week, want de tortelduifjes verschenen samen op de première van de Netflix-film ‘Noise’.

Hoewel ze hun liefde niet onder stoelen of banken steken, lopen ze niet graag te koop met hun privé. Echter geeft Ward deze week wel heel wat geheimen prijs over hun relatie in een nieuw interview met Humo. Zo onthult hij onder andere dat ze elkaar hebben leren kennen op de oerklassieke manier. “Via gemeenschappelijke vrienden die dachten dat het wel kon klikken tussen ons”, vertelt hij.

Ze zijn toen met hun tweetjes eens een koffie gaan drinken, maar uiteindelijk moest Ward toch de eerste stap zetten. “Danira doet zoiets niet, en terecht”, klinkt het. “Ze heeft veel aanbidders en geen tijd om te reageren op elk aanbod om een koffie te gaan drinken”, zegt hij al lachend. De acteur geeft vervolgens ook nog toe dat hij inmiddels begrijpt waarom hun vrienden hun zo’n goede match vonden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws