Was verloving met 'Temptation'-Megan een stunt? Dennis Roos klapt uit de biecht Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Was verloving met 'Temptation'-Megan een stunt? Dennis Roos klapt uit de biecht

Was verloving met 'Temptation'-Megan een stunt? Dennis Roos klapt uit de biecht

Eerder dit jaar raakte bekend dat Megan Desaever en Dennis Roos zich verloofd hadden. Al snel bekoelde de liefde tussen de twee en nu doet Dennis een verrassende onthulling over dat aanzoek in een nieuw interview.

Eind januari onthulde Megan Desaever, die we nog kennen van ‘Temptation Island’, dat ze ten huwelijk was gevraagd door haar toenmalige vriend Dennis Roos. De twee waren toen nog maar pas samen. Opvallend: nog geen twee weken later kwam het nieuws naar buiten dat ze al uit elkaar waren.

In een nieuw interview met RUMAGTV vertelt Dennis nu dat het allemaal heel snel ging. Plots vraagt de interviewer aan hem of de verloving eigenlijk wel echt was en dan geeft hij een verrassend antwoord. “Dat verloven was een grote poppenkast”, verklapt hij. “Ik ben er niet trots op", zegt hij.

“Wat zouden mensen ervan denken als we ons nu zouden verloven?”, vroegen de twee zich toen af. Toen Megan een foto deelde van de verlovingsring op haar Instagramverhaal, deed ze dat volgens Dennis vooral om aandacht te zoeken. “Normaal ben ik echt totaal niet zo. Ik ben juist totaal niet van dingen plaatsen op Instagram om aandacht te zoeken, om zeg maar volgers en publiciteit te pakken”, onderstreept hij.

Populair

Laatste nieuws