"Wat een dotje": dochtertje Yanni Bourguignon uit 'Familie' doet harten smelten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een dotje": dochtertje Yanni Bourguignon uit 'Familie' doet harten smelten

"Wat een dotje": dochtertje Yanni Bourguignon uit 'Familie' doet harten smelten

Eind 2022 werd het leven van Yanni Bourguignon, Cédric Van den Bossche uit ‘Familie’, een pak rijker. Op 7 december is de acteur voor de eerste keer papa geworden. Yanni en zijn vriendin, Kelly, kregen een dochtertje, Lyo. Op Instagram vertedert de kersverse papa zijn volgers nu met een reeks prachtige foto’s van de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven.

Speciaal voor haar eerste moederdag zet Yanni Bourguignon zijn vriendin, en dus de moeder van zijn dochtertje, stevig in de bloemetjes op Instagram. “Merci om de “plaats hier eender welk lovend adjectief, ze kloppen allemaal” mama voor onze dochter te zijn die ik me kon wensen”, schrijft de ‘Familie’-acteur.

“Ik zie jou graag. Ik zie jullie graag. Merci om mijn leven zo mooi te maken”, sluit Yanni zijn prachtige boodschap af. Daarbij deelt hij een prachtige reeks foto’s van moeder en dochter. En die zijn om van te smelten!

Wat een schatje

Dat vinden ook Yanni’s volgers. “Ooooh”, “Wat een dotje”, “Zulke mooie momenten”, “Geniet van jullie mooie en gezonde baby’tje, ze worden zo snel groot”, “Doet ze goed” en “Fijne moederdag”, lezen we tussen alle talloze hartjes en vertederde gezichtjes.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws