"Wat een openingsweekend!": Aster Nzeyimana en Lize Feryn delen exclusieve beelden van hun pop-upwinkel Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een openingsweekend!": Aster Nzeyimana en Lize Feryn delen exclusieve beelden van hun pop-upwinkel

"Wat een openingsweekend!": Aster Nzeyimana en Lize Feryn delen exclusieve beelden van hun pop-upwinkel

Afgelopen weekend openden Aster Nzeyimana en Lize Feryn de deuren van hun pop-upwinkel in Antwerpen. Daar stelden ze hun nieuwe kledinglabel 'Melange' voor. Op Instagram deelt het koppel nu enkele beelden van het spetterende openingsweekend.

Onlangs lanceerden Aster Nzeyimana en Lize Feryn hun eigen kledinglabel 'Melange', een genderless collectie die geïnspireerd is op hun persoonlijke kledingstijl. "Een mooie melange van lokale en internationale invloeden, voor alle afkomsten, achtergronden en genders", omschrijven ze hun collectie in een persbericht.

Afgelopen weekend stelden ze hun collectie voor in hun gloednieuwe pop-upstore in Antwerpen, die nog elke dag geopend is tot en met 3 maart. Ook heel wat bekende Vlamingen waren van de partij. Zo zakten onder meer Tom De Cock, Kat Kerkhofs, Jani Kazaltzis en Jolien Roets af naar de winkel van Aster en Lize.

Zalige maand

Op Instagram delen ze nu ook enkele beelden van hun openingsweekend. "Wat een heerlijk openingsweekend! Aangedampte ruiten en heel veel liefde. Merci! Ons hartje zit vol. Op naar een zalige maand!", klinkt het in het onderschrift.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws