Wat een prestatie! Trotse Stephanie Planckaert heeft fantastisch nieuws over haar zoon Mageno

02052023magenotimmermanstephanieplanckaertinstagram
Mageno Timmerman is aardig goed op weg. De 16-jarige zoon van Stephanie Planckaert treedt in de voetsporen van zijn grootvader Eddy Planckaert en nonkel Francesco Planckaert, en met succes!
Wie ‘Château Planckaert’ een beetje volgt, weet dat Mageno Timmerman, de 16-jarige zoon van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, zich volledig op het wielrenner heeft gestort. Mageno ambieert een wielercarrière net zoals zijn grootvader Eddy Planckaert en zijn nonkel Francesco Planckaert indertijd.
Tot nu toe leek hem dat al aardig te lukken. Zijn koersen zijn altijd een groot succes geweest. Maar afgelopen weekend heeft hij een wel heel bijzondere prestatie neergezet! Mageno nam in het Franse l'Allier deel aan de Capa (Critérium Avermes Portes de l'Allier) en wist als eerste de finish te halen.

Het blijft in de familie

Mageno viert zijn zege op Instagram met enkele foto’s van de bijzondere dag. Opvallend detail: de tweede plaats was weggelegd voor Thibaut Warrant. Thibaut is de broer van Robin, de vriend van Mageno’s oudere zus Iluna Timmerman. Hun families zullen wel trots zijn!