"Wauw, veel geluk": Sandrine André en haar man Hans maken prachtig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, veel geluk": Sandrine André en haar man Hans maken prachtig nieuws bekend

"Wauw, veel geluk": Sandrine André en haar man Hans maken prachtig nieuws bekend

De liefde vierde hoogtij het afgelopen weekend. Aster Nzeyimana en Lize Feryn vierden hun 5-jarige jubileum, André Hazes en Monique Westenberg vormen weer een koppel, maar ook ten huize Sandrine André is er reden om te vieren. Dat maakt ze zelf bekend op Instagram.

Sandrine André (50) is al zo’n 26 jaar samen met haar man Hans Ligtvoet, die 18 jaar ouder is dan haar. Gisteren vierden ze dat ze intussen ook 12 jaar als gelukkig getrouwd koppel door het leven gaan.

“Vandaag al 12 jaar mijn man…”, schreef de ‘Familie’-actrice op Instagram bij een prachtige selfie van hun tweetjes tijdens een gezellig weekendje weg. “En al véél langer mijn lief”. met de hashtags “Mijn rots in de branding”, “Steun en toeverlaat” en “Het wordt steeds mooier” toont ze aan dat de liefde na al die jaren nog steeds even groot is.

“Wauw, gefeliciteerd”, “Dikke proficiat allebei”, “Veel geluk voor de volgende 12 jaar met je lieve man”, “Geniet ervan en proficiat”, “Mooi koppel”, “Doe er nog vele jaren bij” en “Fijn koppel, jullie stralen”, klinkt het in de reacties. “Mooi mooi”, vindt ook musicalactrice Ann Van den Broeck.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws