"Wauw, wat een lichaam!": Sarah Puttemans laat wel heel diep in haar decolleté kijken op Instagram Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, wat een lichaam!": Sarah Puttemans laat wel heel diep in haar decolleté kijken op Instagram

"Wauw, wat een lichaam!": Sarah Puttemans laat wel heel diep in haar decolleté kijken op Instagram

Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, stond onlangs model voor het lingeriemerk Etam. Op Instagram deelt ze nu ook enkele kiekjes van die fotoshoot.

Sarah Puttemans is met haar 238.000 een populaire influencer op Instagram. Zo poseert ze ook regelmatig voor het lingeriemerk Etam. Sarah postte nu ook enkele prachtige lingeriefoto's op haar Instagrampagina. En daarbij had ze ook een belangrijke boodschap.

“Dit is een boodschap aan alle mooie vrouwen die er zijn. Ik vind dat alle vrouwen de vrijheid moeten hebben om te posten wat ze willen/leuk vinden en zich krachtig en zelfverzekerd moeten voelen in hun eigen lichaam! Jullie zijn allemaal mooi en inspirerend op jullie eigen manier en dat is iets om trots op te zijn!”, schrijft de vriendin van Viktor Verhulst.

Mooiste vrouw van België 

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. “Zo mooi!”, reageert Celine Van Ouytsel. “Echt de mooiste vrouw van België”, “Prachtig!”, “Wat een topmodel!”, “Wauw, wat een lichaam!” en “Wow, de knapste!”, klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws