Weervrouw Jacotte Brokken maakt verrassende carrièreswitch: "Wil dit in de toekomst vaker doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Weervrouw Jacotte Brokken maakt verrassende carrièreswitch: "Wil dit in de toekomst vaker doen"

Weervrouw Jacotte Brokken maakt verrassende carrièreswitch: "Wil dit in de toekomst vaker doen"

Al vijf maanden lang kleurt Jacotte Brokken het weerbericht op VRT 1. Op 3 april volgde ze Frank Deboosere op na zijn pensioen. Een grote uitdaging dus voor de weervrouw. Maar nu slaat Jacotte opnieuw een opvallende nieuwe weg in.

In onze huiskamers konden we Jacotte Brokken enkele maanden geleden al verwelkomen, maar momenteel maakt de VRT-weervrouw ook haar debuut op het witte doek. Jacotte speelt namelijk mee in de nieuwste animatiefilm van de ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’.

“Daarin deed ik de stem voor één van de slechteriken, Wingnut, een vleermuis. Dat was heel tof om te doen”, vertelt ze vol trots in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'. Een grote carrièreswitch zit er nog niet meteen aan te komen, maar tegen een sporadisch uitstapje naar stemmenwerk zou de weervrouw geen neen zeggen. “Voice-overs wil ik graag vaker doen”, besluit Jacotte.

Acteerambities

Acteren daarentegen is minder haar ding. “Vroeger wilde ik dat nochtans heel graag. Maar dan spreek ik over toen ik tien was”, vervolgt de weervrouw. Jacotte heeft nochtans jarenlang op de planken gestaan. “Maar soms kreeg ik van die teksten die je zo moeilijk spontaan kan brengen. Het is een geweldig moeilijk vak”, bedenkt ze zich.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws