William Boeva en vriendin nemen ingrijpend besluit over kinderwens

230427williamboevanikkijanssensinstagram
Ooit waren ze nog twee onbekenden die elkaar naar rechts swipeten op Tinder, nu gaan ze al twee jaar als gelukkig koppeltje door het leven. In 2020 vond William Boeva de liefde bij zijn vriendin Nikki Janssens. De twee zijn smoorverliefd, maar denken ze ook aan kinderen?
William Boeva heeft nog heel wat dromen in het leven. Een rol in een Hollywoodfilm, een eigen horecazaak of enkele jaren in New York of Los Angeles wonen, zijn er slechts een paar van. “Maar meest van al: gewoon gelukkig zijn en geen zorgen hebben”, besluit de stand-upcomedian in Het Laatste Nieuws. En dat is geen simpele opdracht. “Want ik ben een piekeraar, ik zou willen dat ik dat kon uitschakelen en gewoon kon genieten. Maar ik weet niet of dat kan. Ik ben bang van niet”, bedenkt hij zich.
Dat is ook de reden waarom de komiek zelf geen kinderen heeft. En waarom daar waarschijnlijk ook geen verandering in zal komen. “Ze zouden een te grote bron van zorgen zijn, want wat kan er allemaal wel niet mislopen?”, vraagt William zich af. Zijn dwerggroei is namelijk erfelijk. “Voor mijn lief is het niet zo'n issue, maar zij hoeft ook niet zo nodig kinderen, zegt ze”, gaat hij verder.

Niet de echte reden

“Maar dat is eigenlijk niet eens de reden, ik heb van mijn leven óók iets kunnen maken”, beseft de stand-upcomedian. “Maar toch. Een kindje met dwerggroei begint niet zoals andere kinderen op nul. Het begint op min vijf. Wil ik dat wel?”, klinkt het. “Ik wil geen kind ongelukkig maken omdat het een leven lang moet zien wat er voor anderen wél kan en voor hem niet”, aldus William.