Wim Lybaert eerlijk over thuissituatie: “Alsof ik mijn gezin in de steek laat” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wim Lybaert eerlijk over thuissituatie: “Alsof ik mijn gezin in de steek laat”

Wim Lybaert eerlijk over thuissituatie: “Alsof ik mijn gezin in de steek laat”

Wim Lybaert schittert momenteel in het nieuwe tv-programma ‘Een jaar op zee’. Een programma maken is hard werken en dat weet hij maar al te goed. Bovendien heeft zijn job ook een invloed op zijn rol als man en vader. Daar moet hij nu wat meer over kwijt.

Wim Lybaert praat in Story niet alleen over zijn nieuwe reeks ‘Een jaar op zee’, maar ook over zijn gezin. Samen met zijn vrouw Katrien heeft hij drie kinderen. De programmamaker werd pas op zijn 35ste voor het eerst papa en dat komt deels doordat hij druk bezig was met zijn werk. Ook nu nog heeft zijn job een impact op zijn thuissituatie.

“Gelukkig heb ik een geweldige vrouw die ik heb leren kennen bij Woestijnvis”, vertelt Wim. Katrien was hoofdredactrice bij het televisiebedrijf en daardoor weet ze ook heel goed hoe een programma gemaakt wordt. “Het televisie maken zoals ik het doe, zal nooit een nine-to-five-job zijn”, geeft Wim toe. Zo werkt hij nu zelfs zeven dagen op zeven, omdat het nieuwe programma op antenne moet.

Eens die drukke periode achter de rug is, heeft hij weer meer tijd voor Katrien en zijn gezin. Tv maken is dus allesbehalve een gewone job. “Mijn vrouw wéét dat ook, hoewel het voor de buitenwereld soms lijkt alsof ik mijn gezin een tijd in de steek laat”, aldus Wim. “Misschien is dat ook zo, maar het is eigen aan de job”, voegt hij er nog aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws