Wim Willaert uit 'Nonkels' openhartig over geaardheid: "Heb het eens geprobeerd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wim Willaert uit 'Nonkels' openhartig over geaardheid: "Heb het eens geprobeerd"

Wim Willaert uit 'Nonkels' openhartig over geaardheid: "Heb het eens geprobeerd"

Maandagavond is het gloednieuwe seizoen van ‘Viva La Feta’ van start gegaan op Play4. De eerste gast die Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham in hun Griekse vakantiehuis mochten ontvangen, was Wim Willaert. En de 'Nonkels'-acteur deed er wel een heel opmerkelijk verhaal uit de doeken.

In ‘Viva La Feta’ aarzelde Wim Willaert geen seconde om zijn ziel bloot te leggen. Naast zijn hartverscheurende getuigenis over zijn dementerende vader - die kort na de opnames overleden is -, besloot hij nog een opmerkelijk verhaal met Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham te delen. De acteur, bekend uit ‘Eigen kweek’ en ‘Nonkels’, was thuis de jongste van vijf kinderen. “Wij zeggen altijd dat de kleinste homo is”, reageert Jani al lachend.

Wat bedoelt was als een grapje, mondde uit in een gesprek over een bijzondere ‘experimentele’ fase uit zijn jeugd. “Ik heb het eens een keer geprobeerd. Toen ik zestien jaar was, heb ik een jongen gepijpt”, geeft Wim eerlijk toe. “Voor mijn achttien jaar had ik met veel meisjes gekust en een hier en daar een beetje ‘gevoeld’, maar niet gevreeën. Aan de kust - als er dan toeristen zijn - heb je zeker drie meisjes die je kan kussen op een avond”, vertelt hij verder.

“Maar wanneer wij terugkeerden naar de zee, was er geen meisje te bespeuren”, klinkt het. “En dan weet ik niet meer zo goed hoe dat gebeurd is, maar plots waren me met elkaar aan het ‘fikkelen’.” En Jani kan deze bekentenis duidelijk appreciëren. Moedig, vindt hij. “Ik denk dat dat met veel heteromannen gebeurt, maar jij durft dat te zeggen”, denkt de gastheer erover.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws