Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Op 29 november kregen Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hun tweede kindje samen en ondertussen is Beau zo’n drie maanden oud. Denken de ouders al aan een derde baby? Dat verklappen ze nu zelf.

Eind november mochten Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde hun tweede kindje in de armen sluiten. Echter kregen de kersverse ouders al snel erg slecht nieuws te hore. Hun dochtertje Beau was amper drie weken oud toen ze slecht begon te ademen. Daarna lag ze zelfs vijf dagen op intensieve met het RSV-virus.

Ook de zwangerschap zelf was niet echt een pretje voor de mama. “In het begin liep alles vlot, maar na vier maanden werd het heel zwaar”, vertelt Natassia aan Dag Allemaal. “Ik kreeg alle mogelijke kwaaltjes en liep constant ziek en misselijk rond, zelfs tot op de dag van de bevalling bleef ik overgeven”, legt ze uit.

Natassia zal het zwanger zijn dus niet missen, maar alles wat bij de geboorte komt kijken wel. “Daarom heb ik beslist om babyplanner te worden in bijberoep”, klinkt het enthousiast. Zo blijft ze toch in de wereld van de baby’s, want voor de mama is haar gezinnetje nu compleet. “Een derde kindje komt er inderdaad niet”, verduidelijkt ze. “Er zit een knoop in bij mij, dus nu is het voorgoed gedaan”, vult Wout aan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws