"Wow!": Christoff heeft fantastisch nieuws over ouders na deze donkere periode

230511lindsaychristoffphotonews
Het zijn geen gemakkelijke tijden geweest voor Christoff en zijn zus Lindsay. En dat heeft alles met de slechte gezondheid van hun ouders te maken. Maar gelukkig kunnen ze hun zorgen nu even opbergen en de fles kraken. Want de zanger heeft groot nieuws!
Het gaat de laatste tijd niet goed met de ouders van Christoff en Lindsay. Zo is hun moeder, Simonne (68), onlangs nog geopereerd aan haar rug en lag hun vader, Roger (70), recent lange tijd in het ziekenhuis door problemen met zijn blaas. Intussen gaat het iets beter met de twee. Deze week hadden ze zelfs een bijzondere mijlpaal te vieren.
Simonne en Roger vierden enkele dagen geleden dat ze 47 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. “Vandaag zijn deze prachtmensen 47 jaar getrouwd”, schreef hun trotse zoon eerder deze week op Instagram. Daarbij deelde hij een prachtige foto van het echtpaar. “Echte liefde bestaat nog! Proficiat, mama en papa”, wenst Christoff hen toe. Op naar de 50!

“Precies jij en Lindsay”

Aan felicitaties zal het hen dit jaar zeker niet ontbreken. Christoffs volgers waren er als de bliksem bij om zijn ouders geluk te wensen, zelfs vanuit Duitsland! “Wow, dikke proficiat aan je ouders”, “Gefeliciteerd met hun huwelijksverjaardag”, “Geniet ervan samen”, “Dat ze nog lang gelukkig en gezond mogen blijven”, “Toppers”, “Prachtmensen” en “Dat zijn precies jij en Lindsay over 20 jaar”, luidt het in de comments.