Xavier Taveirne deelt bijzonder triest nieuws: "Allebei overleden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Xavier Taveirne deelt bijzonder triest nieuws: "Allebei overleden"

Xavier Taveirne deelt bijzonder triest nieuws: "Allebei overleden"

Xavier Taveirne (42) presenteert sinds kort 'WinWin', het gloednieuwe consumentenprogramma op Radio2. Hoelang hij dat zal doen, is ook voor hem een grote vraag. Al staat de presentator daar niet echt bij stil. Zo ook niet bij de moeilijke momenten die hij de laatste jaren gekend heeft. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

"Of ik bang ben voor de dingen die mij kunnen overkomen? Ik ben niet goed in stilstaan", steekt Xavier Taveirne van wal in het weekblad. Zo heeft hij de laatste jaren heel wat moeilijke momenten gekend.

"Er zijn zeker verliesmomenten geweest: de vader van Bas is overleden, mijn moeder heeft borstkanker gehad en mijn schoonbroer is vorig jaar gestorven", onthult de presentator. "Dat heeft wel een impact op mij, maar ik blijf rationeel", aldus Taveirne.

Littekens

"Als zoiets gebeurt, ga ik niet op de grond liggen huilen", legt hij uit. "Het is prima om dat te doen als het helpt, maar zo zit ik niet in elkaar. Pas op, het doet me wel iets. Ik sleep die dingen wel mee, dat worden littekens in mijn hart en in mijn hoofd, maar ik blijf functioneren. Ik besef ook dat niemand van dat soort dingen gespaard wordt. Waarom zou ik een uitzondering zijn? Ik ben empathisch tegenover iedereen behalve tegenover mezelf. Misschien moet ik dát nog leren in het tweede deel van mijn leven", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws