"Zalig zwanger": Kato Callebaut van The Starlings laat beginnend babybuikje zien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zalig zwanger": Kato Callebaut van The Starlings laat beginnend babybuikje zien

"Zalig zwanger": Kato Callebaut van The Starlings laat beginnend babybuikje zien

Op moederdag maakte Kato Callebaut van The Starlings prachtig nieuws bekend. Zij en haar echtgenoot, Tom Dice, zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. Op sociale media pronkt de zangeres nu met haar beginnende babybuikje.

Na haar miskraam in 2021 is Kato Callebaut opnieuw zwanger van een kleine 'starling'. De vrouw van Tom Dice is nu zo’n drie maanden ver, maar het geslacht van de baby houden ze voor zichzelf. Om zolang mogelijk van hun “eigen bubbel te genieten”, zo klonk het onlangs op Instagram.

Maar dat hun kleine wondertje al snel aan het groeien is, wil de The Starlings-zangeres wel met de wereld delen. “Little bump”, schrijft Kato op Instagram onder een kiekje waar ze haar beginnende babybuikje in de kijker zet. “Trots en dankbaar”, besluit ze op haar Instagramverhaal. “Maar ook heel veel liefde voor iedereen die het moeilijk heeft.”

Mooi buikje

Kato weet in ieder geval hoe ze een paar harten moet doen smelten. “Aaaah”, “Prachtig”, “Zalig zwanger, Kato”, “Mooi buikje al”, “Cute bumpje”, “Je ziet er stralend uit” en “Love this”, schrijven haar volgers onder het kiekje. “Proficiat, lieve mensen”, “Zo blij voor jullie”, “Geniet van jullie bubbel” en “Topmamaatje in wording”, klinkt het nog.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws