"Zalige foto!": Boris Van Severen deelt wondermooi kiekje van vrouw Frances en pasgeboren zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zalige foto!": Boris Van Severen deelt wondermooi kiekje van vrouw Frances en pasgeboren zoontje

"Zalige foto!": Boris Van Severen deelt wondermooi kiekje van vrouw Frances en pasgeboren zoontje

Boris Van Severen en Frances Lefebure zijn vorige maand de trotse ouders geworden van een zoontje. Op Instagram heeft Boris nu een prachtige foto gedeeld van zijn vrouw en zijn pasgeboren zoontje.

Op 1 oktober mochten Boris Van Severen en Frances Lefebure hun eerste kindje verwelkomen. Zo kregen ze samen een zoontje, die luistert naar de naam Saul. Voor Boris is het al zijn derde zoontje. De acteur heeft namelijk al twee zoontjes uit zijn eerder relatie.

Op Instagram heeft Boris nu een geweldig kiekje gedeeld van Frances en Saul. “Elk zijne zondag”, staat erbij te lezen. Op de foto zien we Frances namelijk borstvoeding geven aan de kleine Saul, terwijl ze geniet van een heerlijk pak friet.

Zo cute

Heel wat mensen zijn ook ontroerd door het mooie plaatje. “Wat een mooie foto!”, “Zalige foto”, “Het mooiste dat er is”, “Heerlijk!”, “Moh! Zo mooi!”, “Prachtig!”, “Schitterend!” en “Zo cute!”, klinkt het onder meer in de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws