Zanger Gunther Neefs en zijn vrouw Tanja maken prachtig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Gunther Neefs en zijn vrouw Tanja maken prachtig nieuws bekend

Zanger Gunther Neefs en zijn vrouw Tanja maken prachtig nieuws bekend

Gunther Neefs kondigde in Story zopas zijn eerste kledinglijn aan. Maar de 58-jarige zanger, die vorig jaar nog te zien was in 'Liefde voor Muziek', had nog meer heuglijk nieuws te melden, meer bepaald over hem en zijn vrouw Tanja.

"Vorige zomer was onze dertigste huwelijksverjaardag", onthult de zanger in het weekblad. Hij vertelt ook waarom Tanja na al die tijd nog steeds de ware is voor hem. "Zij heeft net als ik die grote uitspattingen niet nodig. We kunnen allebei genieten van de eenvoudige dingen in het leven", legt hij uit.

"We hebben ook een uitgebreide vriendenkring die we geregeld zien. Die vriendschappen dateren vaak van decennia terug", gaat hij verder. Bovendien maken ze amper ruzie. "Meer dan één hand heb ik niet nodig om het aantal ruzies tussen Tanja en mij te tellen", aldus de zanger. En ook thuis zit de taakverdeling goed.

Weinig regels

"Ik denk dat we allebei van nature weten hoe we onze taakverdeling moeten maken. Die is organisch gegroeid en dat gaat als vanzelf. Ik woonde alleen toen ik Tanja leerde kennen, maar ze is vrij snel bij me ingetrokken. Veel afspraken en regeltjes waren er niet nodig om dat samenwonen te doen lukken, ook niet toen er na ons huwelijk twee zonen zijn bijgekomen."

Populair

Laatste nieuws