Zanger Raf Van Brussel (52) met spoed opgenomen in het ziekenhuis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Raf Van Brussel (52) met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Zanger Raf Van Brussel (52) met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Raf Van Brussel staat dit weekend voor de eerste keer op het Schlagerfestival. Toch scheelde het geen haar of de JOE-presentator had daar niet gestaan. Vorig weekend werd hij namelijk met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

"Ik durfde gisteren pas een mailtje sturen dat ik er écht zal staan", vertelt Raf Van Brussel in Het Laatste Nieuws over zijn optreden op het Schlagerfestival dit weekend. Zo ging vorige week grondig mis met de zanger.

"Het heeft er slecht uitgezien", vertelt hij. "Vorig weekend belandde ik na een spoedopname in het ziekenhuis met klachten in mijn buik. De dokters dachten aanvankelijk aan mijn appendix, maar het bleek diverticulitis, een lichte perforatie van de darm", legt hij uit.

1 uur slaap

"Na een test bleken mijn bloedwaarden los door het dak te gaan. Dus die moesten ze eerst naar beneden krijgen. Vervolgens moest ik voorbije dagen om de drie uur aan een baxter met antibiotica. Heel vervelend. Ik denk dat de voorbije vier nachten telkens hooguit één uur sliep. Ik ben moe. Maar was wel ontzettend blij toen ik een 'go' kreeg voor het Schlagerfestival."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws