Zangeres Coely heeft slecht nieuws over gezondheid: "Zo kan het niet verder" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Coely heeft slecht nieuws over gezondheid: "Zo kan het niet verder"

Zangeres Coely heeft slecht nieuws over gezondheid: "Zo kan het niet verder"

Coely Mbueno is helemaal terug van weggeweest. Na een pauze van zes jaar stond de zangeres onder andere in een uitverkochte Roma in Antwerpen en AB in Brussel. Daarmee trekt ze officieel een streep onder een zware periode.

Zo kampte Coely een tijd terug met een stevige depressie. “Het werd me allemaal te veel. Op een bepaald moment dacht ik: ‘Voor mij hoeft het niet meer, ik maak er een einde aan’”, zei de zangeres toen zelfs in Humo.

“Je wordt volwassen en dan komen je demonen plots tevoorschijn. Dan merk je wat je niet verwerkt of losgelaten hebt”, vertelt Coely daar nu over aan ‘VTM NIEUWS’. “En dan begint het. Ik moest er dus echt wel aan gaan werken, want zo kon het niet verder”, besluit ze. En zo gezegd, zo gedaan. Intussen voelt de hiphopster zich weer goed in haar vel.

“Ik heb een periode met veel ups and downs achter de rug, maar daardoor heb ik ook mezelf leren kennen. Door te babbelen met psychologen. Door beter voor mezelf te zorgen”, vervolgt ze. Maar ook het moederschap heeft haar compleet veranderd. “En door mama te worden, waardoor je prioriteiten sowieso verschuiven”, klinkt het. “Het leven zal altijd uitdagingen met zich meebrengen, maar ik kan er nu beter mee om”, aldus Coely.

Raaf

Coely is dus helemaal terug: met een nieuwe plaat, nieuwe optredens en misschien zelfs een deelname aan 'The Masked Singer'? De hiphopster is op sociale media namelijk verdachte nummer één bij Raaf. Is het toeval dat ze nu juist haar comeback maakt?

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws