Zangeres Dana Winner kondigt plots droevig nieuws aan: “Het einde” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Dana Winner kondigt plots droevig nieuws aan: “Het einde”

Zangeres Dana Winner kondigt plots droevig nieuws aan: “Het einde”

Dana Winner leeft op een roze wolk. Zo maakte ze twee maanden geleden nog bekend dat haar dochter, Chinouk, binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Maar nu heeft de zangeres helaas ook minder leuk nieuws te melden.

Zo heeft ze afgelopen weekend de laatste show van haar tour gespeeld. “Zaterdag sloten we in Brugge onze huidige theatertour doorheen België en Nederland af met een bijzonder enthousiast publiek”, laat Dana Winner weten op Instagram. Daarbij deelt ze voor een laatste keer een reeks foto’s van haar spetterende show.

De zangeres blijft met een warm en dankbaar gevoel achter. “Bedankt aan iedereen die er bij was en ons telkens weer liet thuiskomen… Daar waar ik zo graag met jullie samen ben, dicht bij jullie op het podium”, schrijft ze ontroerd. “Ik kijk ernaar uit om mekaar snel weer te zien!” Hopelijk voor haar en de fans hoeven ze niet lang meer te wachten.

Engelenstem

Want ook Dana Winners trouwe fans hebben enorm genoten van de show. “Wat een schitterende, geslaagde avond”, “Wat was het gezellig”, “Zo prachtig gezongen altijd”, “Dana, je zingt als een engel”, “De mooiste stem van de wereld”, “Dankjewel voor de leuke avonden”, “We kijken al uit naar de volgende editie” en “Rust uit en graag tot snel”, luidt het in de reacties.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws