Zangeres Lindsay deelt somber nieuws: "Lange lijdensweg" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Lindsay deelt somber nieuws: "Lange lijdensweg"

Zangeres Lindsay deelt somber nieuws: "Lange lijdensweg"

Zangeres Lindsay (45) en haar partner Kris zijn de trotse ouders van een dochtertje, Lisa-Marie (6). Maar dat Lisa-Marie er vandaag is, is een klein wonder te noemen. Dat vertelt Lindsay in TV Familie.

"Het was een lange lijdensweg om zwanger te worden", vertelt de zangeres in het weekblad. "Twee miskramen, zeven mislukte ivf-pogingen en nog meer tranen. Ik heb een hele weg afgelegd voor ik mijn dochter in mijn armen kon houden. En zelfs dat heeft maar een haar gescheeld", aldus Lindsay.

"Ik was zowel fysiek als mentaal helemaal op en wilde mijn kinderwens opbergen", gaat ze verder. Maar haar geloof gaf haar de kracht om door te gaan en te blijven geloven in een wonder. "Ik richtte me tot de Heilige Rita. Zij staat bekend als de patrones van de hopeloze gevallen, maakt van het onmogelijke het mogelijke, en kijk ..."

Weesgegroetje

Lindsay wil haar geloof dan ook graag doorgeven aan Lisa-Marie. "Ook mijn dochter wil ik meegeven dat er zelfs in de donkerste momenten altijd een hoger plan bestaat. Ik heb haar ook al heel jong het weesgegroetje geleerd", aldus Lindsay.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws