Zangeres Natalia kan eindelijk groot nieuws verklappen: "The word is out" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Natalia kan eindelijk groot nieuws verklappen: "The word is out"

Zangeres Natalia kan eindelijk groot nieuws verklappen: "The word is out"

Na zes jaar zonder nieuwe muziek liet Natalia onlangs twee singles van haar nieuwe album ‘Hallelujah to the beat’ los op haar fans. Die plaat krijgt nu ook eindelijk een releasedatum. Op 21 april ligt het album in alle rekken. Maar de zangeres kondigt nog een grote verrassing aan.

“The word is out, and i am PROUD”, steekt Natalia van wal op Instagram. “Intensief mogen samenwerken met Bart Peeters? CHECK!”, laat de zangeres dolenthousiast weten. Op 21 april komt haar nieuwe plaat, ‘Hallelujah to the beat’, uit. En voor haar nieuwste deuntjes heeft Natalia nauw samengewerkt met Bart Peeters. Dat maakt ze bekend in ‘De Tafel van Vier’.

“Dat was een ongelooflijk, fantastisch mooi proces”, klinkt het bij de zangeres. Bart Peeters werkte als songwriter op het nieuwe album van Natalia. “Het was echt superleuk om met hem in de studio te duiken”, benadrukt ze. “Bart kwam soms zelfs in zijn jogging werken. Het was een heel huiselijke sfeer”, macht Natalia. “Als je het weet, hoor je in de melodieën een beetje Bart Peeters", merkt talkshowhost Gert Verhulst op.

Afsluiten doen Natalia en Bart met een live versie van ‘Ready For The Ride’, de tweede single van haar plaat. We zijn alvast benieuw naar het resultaat van het volledige album. “Release datum 21 april! Ik kijk uit naar jullie reacties”, sluit Natalia af op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws