Zangeres Olivia Trappeniers krijgt zware klap te verwerken: "Op zo’n moment besef je wat echt belangrijk is" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Olivia Trappeniers krijgt zware klap te verwerken: "Op zo’n moment besef je wat echt belangrijk is"

Zangeres Olivia Trappeniers krijgt zware klap te verwerken: "Op zo’n moment besef je wat echt belangrijk is"

Olivia, voluit Olivia Trappeniers, is na een jaar terug met nieuwe muziek. Maar dat is allesbehalve simpel geweest. De 25-jarige zangeres heeft namelijk een donkere periode achter de rug. Daar vertelt ze nu openhartig over in TV-Familie.

Olivia, tot 2021 bekend onder de artiestennaam OT, is terug van weggeweest, met haar gloednieuwe single ‘Better Now’, die een heel gevoelig thema aankaart. “Dat nummer gaat over mijn relatie die is afgesprongen. Over de liefde, het bedrog van mijn toenmalige vriend en de weg die ik sindsdien heb afgelegd”, bekent de blondine in TV-Familie. “Achteraf kwam ik tot het besef dat ik me beter voel zónder hem.”

Maar die pijnlijke breuk is niet het enige moeilijke dat ze op korte tijd meemaakte. “Mijn oma vecht al anderhalf jaar tegen kanker”, vertelt de 'Elektriciteit'-zangeres nu. “En er was een periode dat de chemo niet aansloeg. Op zo'n moment besef je dat er véél belangrijkere dingen in het leven zijn.”

Staat er niet alleen voor

Met haar oma gaat het “nog steeds met ups en downs, spijtig genoeg.” Momenteel is het bang afwachten op enkele resultaten die zullen uitmaken of ze een nieuwe chemokuur kan krijgen. “Ik vind het vreselijk voor haar. Daarom dat ik er ook zo graag voor mijn oma wil zijn”, besluit Olivia. “We moeten haar het gevoel geven dat ze er absoluut niet alleen voor staat”, bedenkt ze zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws