Zangeres Pauline Slangen maakt groot nieuws bekend: "Heel binnenkort" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Pauline Slangen maakt groot nieuws bekend: "Heel binnenkort"

Zangeres Pauline Slangen maakt groot nieuws bekend: "Heel binnenkort"

Na haar monsterhits ‘Duizend Sterren’ en ‘Uit Mijn Hoofd’ is het lange tijd stil geweest rond Pauline Slangen, de eerste winnares van ‘Regi Academy’. Maar die tijden zijn bijna voorbij. Fans mogen binnenkort nieuw materiaal verwachten.

Eind maart ruilt Pauline Slangen het podium eventjes in voor een hamburgerrestaurant voor ‘Burger House’ op VTM GO, onder anderen met Jamie-Lee Six, voor het goede doel. Een leuk tussendoortje dus voor de zangeres, die een drukke muzikale zomer voor de boeg heeft. “Het is nu vooral druk met voorbereidend werk”, vertelt ze in Het Belang van Limburg.

“Ik heb mijn eerste solo-optredens achter de rug. Dat was heel spannend, maar ook heel fijn om te doen”, klinkt het. “De agenda staat vol voor aankomende zomer met veel soloshows, maar uiteraard ook met Regi Live.” Het eerstvolgende optreden is in de slotweek van de JEZ!-campagne. Maar er is meer goed nieuws voor de fans van Pauline.

De Limburgse zangeres is volop bezig met nieuwe muziek maken. “Er komt zeker nog iets nieuws aan”, kan ze nu al verklappen. “Maar daarover volgt binnenkort meer nieuws”, aldus Pauline. Nog heel even geduld dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws