Zangeres Pommelien Thijs kondigt bijzondere mijlpaal aan: "Nu al?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Pommelien Thijs kondigt bijzondere mijlpaal aan: "Nu al?"

Zangeres Pommelien Thijs kondigt bijzondere mijlpaal aan: "Nu al?"

Een goede week geleden werd er met een spetterende laatste aflevering en een reeks Sportpaleisconcerten definitief afscheid genomen van ‘#LikeMe’. Maar hoofdrolspeelster Pommelien Thijs heeft ook beter nieuws te melden.

Zo heeft de 22-jarige zangeres een grote mijlpaal te vieren. Het is namelijk een jaar geleden dat ze haar monsterhit ‘Ongewoon’ op de wereld losliet. “1(!!!) jaar ongewoon”, schrijft Pommelien Thijs dolgelukkig op Instagram bij enkele beelden achter de schermen van haar videoclip. En wat een ongewoon succes heeft dit nummer haar opgeleverd!

Pommelien was door ‘#LikeMe’ natuurlijk al een hele tijd bekend, maar met ‘Ongewoon’ heeft de jonge zangeres duidelijk haar plekje verzekerd in de Vlaamse muziekindustrie. Een jaar later, op 23 juni, brengt ze bovendien haar langverwachte debuutalbum 'Per Ongeluk' uit en treedt ze maar liefst drie keer op voor een uitverkochte Roma in Antwerpen. De toekomst ziet er rooskleurig uit!

Na een jaar zijn haar fans duidelijk nog steeds even grote fan van het nummer. “Proficiat, Pommelien”, “Wauw, al 1 jaar, nu al?”, “De tijd gaat ongewoon snel”, “1 jaar en nog steeds elke dag op repeat”, “Al 1 jaar meebrullen”, “Beste lied ooit”, “Dikke schijf”, “Zó trots” en “Topper”, luidt het in de comments. Ook ‘#LikeMe’-collega’s Janine Bischops, Danny Dorland en Melissa Hendrikx reageren dolenthousiast.

Populair

Laatste nieuws