Zien: Julia Boschman gaat hard tegen de grond tijdens K3-optreden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zien: Julia Boschman gaat hard tegen de grond tijdens K3-optreden

Zien: Julia Boschman gaat hard tegen de grond tijdens K3-optreden

Julia Boscham is tijdens een van de K3-shows hard ten val gekomen terwijl ze een stunt uitvoerde samen met enkele dansers. Een fan in het publiek filmde dit ongelukje en de video gaat nu viraal op TikTok.

In november 2021 werd Julia Boschman gekroond tot winnaar van 'K2 zoekt K3'. Intussen staat ze al zo'n anderhalf jaar op de planken samen met haar collega's Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Momenteel toeren ze doorheen België en Nederland met hun 'Vleugels'-show en daarin wordt ook heel wat gedanst.

Echter liep het onlangs helemaal mis voor Julia op het podium. Zo belandde het K3'tje op de grond nadat enkele dansers haar in de lucht gooide maar helaas niet goed opvingen. "Ik ben oké", zei de Nederlandse blondine meteen na de val en ze kreeg ook nog een knuffel van haar twee collega's. Op TikTok wordt het filmpje van dit accidentje nu veel bekeken.

Hilariteit

Hoewel enkele fans zich zorgen maken over Julia, wordt er ook gelachen met deze misgelopen stunt. "Oh nee", "Ocharme", "Gelukkig is ze oké", "OMG, dit is best wel heftig", "Had echt goed mis kunnen gaan", "Oei, dat zag er wel pijnlijk uit", "Het zijn mensen, fouten kunnen gemaakt worden", "Ze neemt de draad terug goed op, toppertje die Julia" , "Hahaha" en "Eigenlijk wel grappig", klinkt het onder meer in de commentaren.

@liesbethroobrouck “Ik ben oké” @K3 #fail #k3 #fyp ♬ origineel geluid - Liesbeth Roobrouck

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws