Zita Wauters maakt het haar ouders meteen heel duidelijk aan de start van haar mediacarrière Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zita Wauters maakt het haar ouders meteen heel duidelijk aan de start van haar mediacarrière

Zita Wauters maakt het haar ouders meteen heel duidelijk aan de start van haar mediacarrière

Zita Wauters mag van geluk spreken. Ze is nog maar net van de middelbareschoolbanken af, of haar mediacarrière schiet al meteen uit de startblokken. Zo mag ze straks het digitale luik van ‘Zomerhit’ voor haar rekening nemen. En daar zitten haar bekende ouders voor niets tussen.

Zita Wauters brengt binnenkort op sociale media verslag uit over ‘Zomerhit 2023’ en kijkt daar enorm naar uit. “Het is iets voor mij, omdat het allemaal spontaan gebeurt”, legt de jonge presentatrice uit in Het Laatste Nieuws. Maar op de toestemming van haar ouders, Koen Wauters en Valerie De Booser, zat ze allesbehalve te wachten. “Ik ben oud genoeg om zulke dingen zelf te beslissen”, zegt ze klaar en duidelijk. “Ik kies zelf wat ik echt leuk vind.”

Maar uiteraard zijn de trotse ouders in de wolken voor haar, vertelt Zita, die vooral niet meer als ‘de dochter van’ bestempeld wil worden. “Mama en papa zijn allebei fantastische mensen en ik ben supertrots op hen, maar ik wil vooral mezelf zijn. Ik wil niet altijd 'Zita van Koen of Valerie' zijn”, besloot ze onlangs nog in de krant. “Ik ben al jong begonnen met zingen en dansen bij Studio 100, dat was mijn hobby. Los van mijn ouders”, bijt de presentatrice ook van zich af in Dag Allemaal.

Misverstand

“Sommigen zeggen: 'Je kan dat allemaal doen dankzij je papa', maar da's niet waar. Ik moet er ook zelf hard voor werken”, zegt ze verontwaardigd. Ook ‘Zomerhit’-presentatrice Siska Schoeters neemt het daarom voor haar op: “Het is een misverstand dat kinderen van bekende ouders automatisch in de media terechtkomen. Maar haar ouders hebben nu eenmaal hun talent doorgegeven. Kijk naar Zita, hoor hoe ze praat: ze weet hoe ze met mensen moet omgaan, hoe ze een camera moet pakken... Dat zit in de genen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws