Zita Wauters verbluft volgers met zwoele bikinifoto's: "Genieten!"

22052023zitawautersinstagram
Zita Wauters heeft een fantastische, maar vooral erg drukke zomer achter de rug. Gelukkig kan ze nu genieten van wat vakantie. Op Instagram deelde ze ook enkele zwoele bikinikiekjes.
Zita Wauters is goed op weg om in de voetsporen van haar ouders te treden. Zo schitterde ze afgelopen zomer als reporter bij 'Zomerhit 2023'. "De looks, het talent, de passie ... Zita heeft het allemaal", klonk het onder meer bij tv-icoon Luc Appermont.
"Zij heeft alles om het ver te brengen in de showbizz, en er is absoluut ruimte en plaats voor nieuwe, vrouwelijke ­vedetten zoals zij", vertelde hij toen ook nog in Dag Allemaal. "Zita heeft het voordeel van de soms wat onbezonnen jeugdigheid" en "Hoeveel talent kan je verpakken in één meisje?", klonk het dan weer bij enkele ander tv-experts in TV Familie.

Genieten

Maar nu heeft de 18-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser eindelijk tijd voor wat vakantie. Zo geniet Zita volop van het prachtige nazomerweer in België. Op haar Instagram Stories deelde ze ook enkele prachtige bikinikiekjes. "Genieten van het mooie weer met mijn favoriete zonnebril", luidt het onder meer in het onderschrift.
Bron: Instagram Stories (@zitawauters)
Bron: Instagram Stories (@zitawauters)
Bron: Instagram Stories (@zitawauters)
Bron: Instagram Stories (@zitawauters)