"Zo blij met mijn nieuwe look!": Laura Lynn ziet er plots helemaal anders uit

28042023lauralynnphotonews
Tijd voor verandering! Laura Lynn heeft zopas een bezoekje aan de kapper gebracht en daar heeft ze gekozen voor een andere snit. Het resultaat toont de zangeres nu voor het eerst op Instagram en haar volgers laten meteen weten wat zij van haar nieuwe coupe vinden.
Laura Lynn is zich volop aan het klaarstomen voor een lente en zomer vol met optredens. Ze zal weer geregeld schitteren op het podium en natuurlijk kan dan een leuk kapsel niet ontbreken. Op sociale media deelt ze nu enkele kiekjes waarop ze laat zien dat ze een nieuwe coupe heeft. “Zo blij met mijn nieuwe look!”, aldus Laura. 
De zangeres heeft gekozen voor een subtiele haarverlening met extensions, waardoor ze nu een lange bob heeft. “Nieuwe look voor onze leading lady van de Vlaamse schlagers", klinkt het. Helemaal klaar om het voorjaar en zomerseizoen muzikaal op te vrolijken”, schrijft de kapper van Laura er nog bij.

Complimentjes

Niet alleen de zangeres is tevreden met het resultaat, ook haar volgers zijn fan. Zo vinden zij dat Laura er fantastisch uitziet. “Heel mooi”, “Je straalt”, “Chick, staat je goed”, “Ziet er mooi uit”, “Je ziet er geweldig uit”, “Prachtig Laura, je staat er heel goed mee”, “Wat een prachtvrouw, wauw. Jij bent een ster die glinstert” en “Nice”, reageren zij onder meer.