Zo denkt Julie Van den Steen écht over collega Jens Dendoncker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo denkt Julie Van den Steen écht over collega Jens Dendoncker

Zo denkt Julie Van den Steen écht over collega Jens Dendoncker

Julie Van den Steen en Jens Dendoncker duiken op de buis wel vaker aan elkaars zijde op. In het speurderspanel van ‘The Masked Singer’ bijvoorbeeld. Maar ook nu bundelen ze hun krachten voor een gloednieuw programma.

Vanaf vanavond kunnen welke maandag afstemmen op VTM voor ‘Even goeie vrienden’, een ludieke quiz waarin ongewone BV-duo’s het tegen elkaar opnemen. “We hebben van begin tot einde gelachen, al was het maar door onze outfits”, verklappen Julie Van den Steen en Jens Dendoncker al in Het Nieuwsblad. Zij vormen het presentatieduo van de show.

En of er heel wat afgelachen is. Dat Julie en Jens het erg goed met elkaar kunnen vinden, is zeker niet voor de schijn. Ze hadden elkaar al lang vóór ‘The Masked Singer’ ontmoet. “Maar elkaar écht goed leren kennen, dat gebeurde tijdens ‘Even goeie vrienden’”, zegt Julie nu. Zelf zouden ze zich eerder - misschien wel beste - vrienden noemen dan gewoon collega’s.

“Het klikte van meet af aan, zij het eerst oppervlakkig. Nu kunnen we elkaars zinnen afmaken”, gaat de presentatrice verder. De twee hebben geen geheimen meer voor elkaar. Ze kennen zelfs elkaars gevoelige puntjes. “Dat je Jens te veel aanraakt, bijvoorbeeld. Je mag niet aan zijn oren, tepels of buik komen. Het is me al overkomen dat ik hem een tepelpits gaf, om te ­lachen. Zulke dingen gebeuren nogal snel bij mij”, lacht Julie ten slotte. Plezier gegarandeerd dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws