Zo leerde Jitske Van de Veire haar verloofde Dym kennen: "Da's liefde" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo leerde Jitske Van de Veire haar verloofde Dym kennen: "Da's liefde"

Zo leerde Jitske Van de Veire haar verloofde Dym kennen: "Da's liefde"

Jitske Van de Veire en haar vriendin Dym zijn stapelverliefd op elkaar. Binnenkort zal het koppel ook in het huwelijksbootje stappen, maar hoe hebben ze elkaar eigenlijk ontmoet? Dat verklapt ze nu op haar Instagrampagina.

Jitske Van de Veire kennen we beter als de dochter van de bekende radiopresentator Peter Van de Veire. Intussen is ze al sinds april 2021 samen met haar vriendin Dym en in november kondigden ze nog heuglijk nieuws aan. “Ja, voor altijd”, schreef Jitske onder een foto van haar grote verlovingsring op Instagram.

Jitske noemt haar vriendin vaak ‘de liefde van haar leven’ en ze zullen binnenkort dus ook elkaar het ja-woord geven. Hoe deze romance van start is gegaan? Daar vertelt Jitske nu zelf meer over. Zo deelt ze een foto van hun tweetjes in de kleedkamer van de fitness en ze onthult een leuk detail over hun ontmoeting.

“We hebben elkaar ooit ontmoet in een sportschool”, schrijft ze bij het plaatje op haar Instagramverhaal. “Tweeënhalf jaar verder sporten we terug samen”, schrijft Jitske trots. “Da’s liefde”, besluit ze.

Zo leerde Jitske Van de Veire haar verloofde Dym kennen: "Da's liefde"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws