Zo lief: Herman Brusselmans doet harten smelten met video van pasgeboren zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo lief: Herman Brusselmans doet harten smelten met video van pasgeboren zoontje

Zo lief: Herman Brusselmans doet harten smelten met video van pasgeboren zoontje

Twee weken geleden is Lena, de vriendin van Herman Brusselmans, bevallen van hun eerste kindje samen. Iets vroeger dan verwacht mocht het koppel hun zoontje Roman verwelkomen. De schrijver trakteert zijn volgers nu op een hartverwarmende video van de kleine spruit.

Op 22 februari is Herman Brusselmans op zijn 65ste voor het eerst papa geworden. Hoewel de kleine spruit uitgerekend was voor maart, werd de bevalling twee weken geleden al met spoed ingeleid. Hermans 34 jaar jongere vriendin had namelijk een zwangerschapsvergiftiging opgelopen. Maar intussen stellen moeder en zoon het uitstekend.

“Hij is perfect gezond en in orde. Met zijn 2,87 kilo is hij misschien een beetje aan de kleine kant, maar hij is wel erg lief en mooi”, zei de kersverse papa apetrots in Humo. Op Instagram laat Herman zijn pasgeboren zoontje nu ook even trots aan de wereld zien. “Niet bang zijn, Roman”, schrijft de auteur bij de eerste video van hun kleine wondertje.

Hermans volgers blijven vertederd achter. “Zo lief”, “Wat een schatje”, “Cutie”, “Wat een mooie baby”, “Jullie mogen trots zijn”, “Proficiat samen”, “Mooi kindje”, “Je beste Roman tot nu toe”, “Om van te smelten” en “Prachtig zoontje”, luidt het in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws