Zo zit het nu tussen Sean Dhont en Maithé Rivera: "Alweer voorbij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo zit het nu tussen Sean Dhont en Maithé Rivera: "Alweer voorbij"

Zo zit het nu tussen Sean Dhont en Maithé Rivera: "Alweer voorbij"

Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera kwamen afgelopen zomer in een heuse mediastorm terecht. Er waren beelden uitgelekt van een slaande ruzie tijdens hun vakantie in Turkije. Maar ging hun reisje in Mexico er beter aan toe?

En of. Terwijl er afgelopen zomer nog beelden de ronde deden van een hevige ruzie tussen Sean en Maithé op reis, leek het er nu een pak gezelliger aan toe te gaan op vakantie. De Mexicaanse zon heeft hen duidelijk deugd gedaan. Helaas komt er nu een einde aan de mooie reis.

“Onze prachtige vakantie is alweer voorbij”, schrijft het koppeltje bedroefd op Instagram. Maar de tortelduifjes keren meer dan voldaan van hun reisje terug. “We zijn verliefd geworden op Mexico”, moeten Sean en Maithé besluiten. En meer dan ooit ook op elkaar, zo te zien. Ze delen een intieme kusfoto bij het zwembad.

De vonken spatten ervan af. Dat merken ook hun volgers op. “Prachtige foto”, “Favoriete duo”, “Cuties” en “Mooi koppeltje”, willen ze een voor een kwijt in de opmerkingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws