"Zooo mooi!": chef-kok Wout Bru en vriendin Natassia vieren heuglijk nieuws

230525woutbrunatassiavankerkvoordeinstagram
Wout Bru en zijn vriendin, Natassia Van Kerkvoorde, hadden gisteren het een en ander te vieren. Zo mocht de chef-kok op 24 mei 54 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor zijn verjaardag pent zijn grote liefde nu een prachtige boodschap voor hem neer op sociale media.
Wout Bru is 54 geworden en dat laat zijn vriendin, Natassia, niet onopgemerkt voorbijgaan. Op Instagram zet ze de papa van haar dochtertjes, Aimée (bijna 3) en Beau (6 maanden), stevig in de bloemetjes. “Gelukkige verjaardag, schat”, steekt Wouts vriendin van wal. “Bedankt om de buitengewone persoon die je bent te zijn. Ik koester elk moment dat we samen doorbrengen en ik kijk ernaar uit om nog veel mooie herinneringen met jou te maken. Gelukkige verjaardag, mon amour pour toujours!”
Aan felicitaties geen gebrek. “Zooo mooi en hartverwarmend! Gelukkige verjaardag”, “Happy birthday voor je mooie, lieve man”, “A happy one, Wout”, “Geniet ervan samen”, “Wauw, wat een prachtige foto” en “Jullie zijn zo’n mooi stel”, lezen we onder andere in de comments.

De beste papa

Maar daar houden Natassia’s liefdevolle woorden niet op. “Gelukkige verjaardag voor de liefste partner, de beste vader, de beste kok, de mooiste man, die ons gezin zo gelukkig maakt”, schrijft ze nog op haar Instagramverhaal. En dat laat Wout niet koud. “Ze organiseert mijn verjaardag altijd als de beste. Kan ik nog veel van leren”, grapt hij. “Zo blij met je, lieve schat”, bedenkt de chef-kok zich.
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories