Zwangere Frances Lefebure schrikt bij echo van kindje: "Dat was even slikken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zwangere Frances Lefebure schrikt bij echo van kindje: "Dat was even slikken"

Zwangere Frances Lefebure schrikt bij echo van kindje: "Dat was even slikken"

Boris Van Severen heeft al twee zonen uit een eerdere relatie, maar verwacht nu ook zijn eerste kindje met zijn echtgenote, Frances Lefebure. De actrice is intussen 19 weken zwanger. Maar tijdens een bezoekje aan de dokter gebeurde iets wat ze nooit had verwacht.

Frances Lefebure is zwanger van haar eerste kindje. “Dat is, van alles op de wereld, wat mij op dit moment het allergelukkigst maakt”, zei Boris Van Severen recent in Het Laatste Nieuws. De toekomstige mama stelt het alvast prima. “Ze is helemaal niet ziek geweest, ze is ontzettend mooi, ze straalt, ze is blij”, ging de papa in spe verder. “En je ziet het al.”

Frances en Boris verwachten trouwens een zoontje, tot hun grote verbazing. “We hadden echt in ons hoofd gestoken dat het een meisje was”, vertelt de actrice en presentatrice nu bij Radio2. “Ik denk vooral omdat Boris dacht: een meisje is ook wel eens leuk.” En dat vond Frances ook. “Ik wilde altijd zonen, maar omdat Boris al twee leuke jongens heeft, dacht ik: dan is een meisje misschien toch wel tof”, vertelt ze.

Het klopt gewoon

“Dat zat echt heel hard zo in mijn hoofd”, zegt Frances. Meer nog, de toekomstige ouders hadden zelfs al een naam gekozen voor hun “dochtertje”. Maar uit de NIPT-test bleek dat het tegen alle verwachtingen in toch een zoontje wordt. “Er stond heel droog 'mannelijk'. Dat was even... Dat kwam echt niet binnen”, weet de actrice te vertellen. “Maar dat was wel vrij snel gedaan. Na een uur voelde ik al: ja, dat klopt gewoon”, besluit ze. “Ik denk dat je ergens misschien wel krijgt wat bij je past.”

Populair

Laatste nieuws