Zware klap voor Kim Van Oncen: "Mijn wereld stortte volledig in" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zware klap voor Kim Van Oncen: "Mijn wereld stortte volledig in"

Zware klap voor Kim Van Oncen: "Mijn wereld stortte volledig in"

Door haar eeuwige glimlach zou je het bijna vergeten, maar ook Kim Van Oncen draagt al een serieus rugzakje met zich mee. Zo moest de actrice en Radio2-presentatrice enkele jaren geleden afscheid nemen van haar beste vriendin, die om het leven kwam bij een ernstig verkeersongeval.

Op 1 september staat Kim Van Oncen opnieuw voor haar vertrouwde microfoon bij Radio2, maar vergeet niet dat de presentatrice ook haar eigen supermarkt runt samen met haar broer. Kim is er begonnen als jobstudent toen haar vader nog aan het roer stond. “Mijn vader was een strenge papa, maar ook een strenge baas. De kantjes eraf lopen was geen optie”, herinnert ze zich in Story.

“Ik moest bijvoorbeeld nooit zeggen dat ik niet kwam of ziek was. In al die jaren ben ik maar één keer niet gekomen”, vertelt Kim. Maar wat ze nooit had gedacht, is dat die vakantiejob “achteraf misschien wel mijn leven heeft gered.” De radiostem verloor namelijk haar beste vriendin Ellen op amper 23-jarige leeftijd na een zware autocrash.

Autocrash

Aangezien Kim op zaterdagochtend vroeg moest werken, besloot ze een feestje met haar vrienden over te slaan. “Maar na het feestje is hun auto gecrasht en mijn beste vriendin is daarbij overleden. Toen ik dat nieuws die zaterdag hoorde, stortte mijn wereld in”, weet de presentatrice nog goed. “Ik heb mijn werk nog wel gedaan, maar de dag nadien ben ik thuisgebleven omdat het verdriet te groot was. Daar hadden mijn ouders alle begrip voor.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws